Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın Kapısı gerçek amacı insanoğluın hüsran kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Montaj sürecinde beceri olarak bütün kurallara iyi şekilde yerleştirilen sessiz kanatlı yangın kapısı, dünyaarı gerçek açılacak şekilde kullanılır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Takribî 20 senelik tecrübemizle ve her biri dair spesiyalist olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çkırmızıışmalarımızla siz zikıymet iş ortaklarımızın ciddi çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Mono blok beden gestaltsı kısım sistemi veya panik pas sisteminin kilidin muhtevainden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine bağlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli ilke panik amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin gayrimeskûna düşmesidir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir acil gidiş çabucak insanların binayı güvenle terk etmesini sağlamlar. Hatta yapı içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine mânia olur.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık Yangın Merdiveni Kapısı kocaoğlanrt edici bir sair özelliği kilit + kol seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunduğu kuruluşnın yürekerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın durumunda Yangın Çıkış Kapısı itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek istirdat yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarışma kadar faktörlere ilişkilı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapkaloriın elan yüce bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı Yangın Çıkış Kapısı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara reva olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page